dijous, 14 d’abril del 2016

Mallot BPB2016

Mallot BPB2016 per a tots els participants

(En castellano más abajo)

Així de maco és el mallot commemoratiu de la BPB2016 que ens han preparat els nostres amics d'Inverse i que rebreu com a obsequi tots els participants de la sisena edició de la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona.

MOLT IMPORTANT: si voleu assegurar-vos la vostra talla us heu d'inscriure abans de les 23:59 hores del proper dijous 28 d'abril.

Recordeu que les inscripcions es tancaran definitivament el dijous 5 de maig a les 23:59 hores però us recomanem fer-les abans per no tenir problemes amb la talla del mallot.

------------------------------------------------------------------------------

Maillot BPB2016 para todos los participantes

Así de bonito es el maillot conmemorativo de la BPB2016 que han preparado nuestros amigos de Inverse y que recibiréis como obsequio todos los participantes de la sexta edición de la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona.

MUY IMPORTANTE: si os queréis asegurar vuestra talla os tenéis que inscribir antes de las 23:59 horas del próximo jueves 28 de abril.

Recordad que las inscripciones se cerrarán definitivamente el jueves 5 de mayo a las 23:59 horas pero os recomendamos hacerlas antes para no tener problemas con la talla del maillot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada