dimecres, 25 de maig del 2016

Control 8. Calders

(En castellano más abajo)


Ja portem 540,6 km quan arribem al  municipi de Calders, localitzat al cantó sud-oest de l'altiplà del Moianès que separa les planes de Vic i del Bages.

Al seu Centre Cívic, situat a la Plaça Major s/n, trobareu e al control 8, organitzat una vegada més pels amics del Club Ciclista Calders Bike. Allà podreu recuperar energia amb pa amb tomàquet, embotits, caldo Aneto, barretes Make Your Bars, fruita seca, fruita (plàtans, taronges) i begudes (aigua, Coca-cola, isotònica). També podreu descansar una mica abans d'emprendre l'últim tram de la BPB2016.

Aquest control estará obert des de les 24 h del dissabte fins a les 17 h 18 min del diumenge.

Per a més informació de la localitat visiteu www.calders.cat


-------------------------------------------------------------

Ya llevamos 540,6 km cuando llegamos al municipio de Calders, localizado en la esquina suroeste de la meseta del Moianès que separa las llanuras de Vic y del Bages.

En su Centro Cívico, situado en la Plaza Mayor s/n, encontrareis  el control 8, organizado un año más por los amigos del Club Ciclista Calders Bike . Allí podréis recuperar energía con pan con tomate, embutidos, caldo Aneto, barritas Make Your Bars, frutos secos, fruta ( plátanos y naranjas ) y bebidas (agua, Coca-cola, isotónica ) . También podréis descansar un poco antes de emprender el último tramo de la BPB2016 .

Este control estará abierto desde las 24 h del sábado hasta las 17 h 18 min del domingo.

Para más información de esta localidad visitad www.calders.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada