diumenge, 15 de maig del 2016

Control 1. Pineda de Mar

(En castellano más abajo)

Comencem una sèrie d’entrades al blog per a presentar-vos els controls de la BPB2016.
El primer lloc on haureu de segellar el vostre carnet de ruta és la vila costanera de Pineda de Mar al quilòmetre 74 de la ruta.
El control que portarà el Club Ciclista Pineda de Mar estarà situat a la Plaça de Can Bel, s/n - Carrer Illes Canàries al costat mateix de la N-II per on segueix la ruta de la BPB2016 en aquest sector.
Allà disposareu d’avituallament líquid i fruites diverses per a fer un petit mos mentre descanseu una mica abans de continuar el recorregut. Aquest control estarà obert des de les 8 h 28 min fins a les 10h 51 min.
Més informació de Pineda a la web www.pinedademar.org


------------------------------------------------------------------------

Comenzamos una serie de entradas en el blog para presentaros los controles de la BPB2016.
El primer lugar donde tendréis que sellar el carnet de ruta es la localidad costera de Pineda de Mar en el kilómetro 74 de la ruta.
El control que llevará el Club Ciclista Pineda de Mar estará situado en la Plaza de Can Bel, s / n - Calle Islas Canarias al lado mismo de la N-II por donde transcurre la ruta de la BPB2016 en este sector. Allí dispondréis de avituallamiento líquido y frutas diversas para tomar un tentempié mientras descansáis un poco antes de continuar el recorrido. Este control estará abierto desde las 8 h 28 min hasta las 10h 51 min. Más información de Pineda en la we www.pinedademar.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada