diumenge, 22 de maig del 2016

Control 6. Sant Esteve d'en Bas

(En castellano más abajo)

Quan portem 441,3 km trobem a un altre dels controls clàssics de la BPB. Tornem a estar a la comarca gironina de La Garrotxa i arribem a una localitat que els cicloturistes, tant randonneurs com no, coneixem molt bé.

Ens referim a Sant Esteve d'en Bas, lloc de sortida de la marxa cicloturista més popular de tot Catalunya, la Terra de Remences organitzada pels companys del Club Ciclista Bas, que ja ens han ajudat en totes les anteriors edicions de la BPB i, fins i tot, al 2008 van organitzar dos controls, a Molló i a Olot.

Aquest any el control estarà situat al Pavelló Municipal (Carrer de la Piscina, s/n) de Sant Esteve d'en Bas i romandrà obert des de les 20 h 40 min del dissabte fins les 10 h 46 min de diumenge. En aquest punt podreu gaudir de la clàssica amanida de pasta "Remences", embotit, pa amb tomàquet, fruita, fruita seca, cafè i begudes. Com és un control nocturn, podreu descansar en la zona habilitada. També és un dels punts a on us podem portar la vostra bossa.

Sant Esteve forma part del municipi de la Vall d'en Bas, que es va crear el 1968 amb la fusió de quatre antics nuclis de població de la zona. Es un territori que està ple d'atractius tant turístics com naturals com ara el Parc Natural de La Garrotxa, la Fageda d'en Jordà o la via verda Olot-Girona.

Agraïm de tot cor als nostres amics garrotxins el recolzament que han proporcionat sempre a la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona.


-------------------------------------------------------------------------------------
Cuando llevamos 441,3 km encontramos otro de los controles clásicos de la BPB. Volvemos a estar en la comarca gerundense de La Garrotxa y llegamos a una localidad que los cicloturistas, tanto randonneurs como no, conocemos muy bien.

Nos referimos a Sant Esteve d'en Bas, lugar de salida de la marcha cicloturista más popular de toda Cataluña, la Terra de Remences organizada por los compañeros del  Club Ciclista Bas, que ya nos han ayudado en todas las anteriores ediciones de la BPB e incluso en 2008 organizaron dos controles, en Molló y en Olot.


Este año el control estará situado en el Pabellón Municipal (Calle de la Piscina, s / n) de Sant Esteve d'en Bas y permanecerá abierto desde las 20 h 40 min del sábado hasta las 10 h 46 min del domingo. En este punto podréis disfrutar de la clásica ensalada de pasta "Remences", embutido, pan con tomate, fruta, frutos secos, café y bebidas. Como es un control nocturno, podréis descansar en la zona habilitada. También es uno de los puntos donde podemos llevar vuestra bolsa.


Sant Esteve forma parte del municipio de la Vall d'en Bas, que se creó en 1968 con la fusión de cuatro antiguos núcleos de población de la zona. Es una zona que está llena de atractivos tanto turísticos como naturales como el Parque Natural de La Garrotxa, la Fageda d'en Jordà o la vía verde Olot-Girona.

Agradecemos de todo corazón a nuestros amigos de la Garrotxa el apoyo que han proporcionado siempre a la Ciclomaratón Catalana Internacional Barcelona-Perpiñán-Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada