dimecres, 25 de maig del 2016

Qui participa a la BPB2016?

(En castellano más abajo)

QUI PARTICIPA A LA BARCELONA PERPINYÀ BARCELONA?


Aquesta  serà la sisena edició de la BPB 2016, hem fet un cop d’ull a la llista dels 122 inscrits, per analitzar aquesta participació i veiem que 46 dels inscrits s’estrenaran en aquest brevet internacional, els segueixen 24  que intentaran la seva segona homologació,  26 aniran per la tercera, 10 optaran per la quarta, 10 més per la seva cinquena BPB i finalment els 6 restants ostenten el record de totes les edicions i intentaran la seva sisena homologació, ells son; Alexandre Maymó López del C.C. Molins de Rei, Jaime Sanz Ortiz del Biela C.C., Domiciano Luis Vielva Alegre del Pavé Culture Cicliste, Xavier Odena Torrent de L’Agrupació C. Montjuic, Adrià Arriaza López de la S.C.C. Rocafort de Queralt i Fernando Sendra Cabrera  del C.C. Pedreguer d’Alacant.

També cal destacar la participació de dos veterans; en Jaume Asensio Pont del C.C. Tàrrega de 71 anys acabats de complir una setmana abans de la sortida, i el més veterà de tots, en José Pelegrín Romeo del Club Ciclista Aragonés que amb els seus 72 anys i 5 mesos intentarà la seva primera BPB, però atenció, ell compta amb la experiència de 5 Paris-Brest-Paris i és el participant d’aquesta BPB que més en porta.  En aquest mateix apartat cal citar la inscripció de Joan Cabré Puig, del Club Ciclista Gracia, que amb els seus 24 anys es converteix en el participant més jove.

La participació de 5 fèmines (4,1%) ens apropa als percentatges dels països amb més tradició cicloturista. De Madrid s’ha inscrit la Susana Gutiérrez Andradas del Club Ciclowork, la qual ja varem saludar a la Festa Randonneur on va recollir el seu guardó i medalla de la PBP 2015, igualment hem de dir de la Roser Flavià Piera del Sprint Bike de Sant Feliu de Llobregat que també va aconseguir acabar la PBP 2015,  també de l’Sprint Bike tenim inscrita a la Monica Escalé Quintairos, de Barcelona tindrem a la Susana Serantes Rico del Génesis Cycling Team AE i de l’Aragó en ve l’Elena Rey Ezquerra del Club Ciclista Aragonés.

Els Clubs més nombrosos son: Penya Ciclista Massamagrell (Valencia) amb 8 participants, Sprint Bike Club Ciclista de Sant Feliu de Llobregat amb 7 participants, Club Ciclista Aragonès de Saragossa amb 6 participants, Agrupació Ciclista Montjuic (Barcelona) i Unió Ciclista Vic amb 5 participants cadascun, Penya Ciclista Barberà amb 4 participants.

Participaran en aquesta edició 13 guardonats amb el Premi Jussà, i 12 amb el Premi Randonneur, tant l’un com l’altre atorgats per Randonneurs Catalunya, d’aquest últim destacaria a Antonio Paredes Camargo de la Peña Ciclista El Prado de Ciudad Real i també a Jordi Valls Roig del Club Ciclista Planenc, del Pla de Santa Maria, els quals compten amb 2 Premis Randonneur. També comptabilitzem 13 inscrits que posseeixen el guardó Randonneur 10000, atorgat per l’Audax Club Parisien, entre els quals destaquem a Francisco Santiago Santamaria de la Penya Ciclista Barberà i altre cop a Jordi Valls Roig, per haver obtingut aquest guardó per segona vegada.

Felicitats a tots els inscrits, esperem que gaudiu de la companyia d’aquests companys de viatge, que rebeu amb un somriure al centenar de voluntaris que trobareu als controls i pel camí i que el proper diumenge dia 29 de maig puguem compartir la vostra alegria en haver acabat aquest nou repte que os heu plantejat. Penseu també en ser respectuosos amb el medi ambient i no tireu els envasos que ja no us fan servei. Gracies.

Francesc Porta Torras
Randonneurs Catalunya (president)
Audax Club Parisien (representant)
Les Randonneurs Mondiaux (soci fundador)

_____________________________________________________

QUIEN PARTICIPA EN LA BARCELONA PERPINYÀ BARCELONA?


Esta será la sexta edición de la BPB 2016, hemos echado un vistazo a la lista de los 122 inscritos, para analizar esta participación y vemos que 46 de los inscritos se estrenarán en este brevet internacional, les siguen 24 que intentarán su segunda homologación, 26 irán por la tercera, 10 optarán por la cuarta, 10 más por su quinta BPB y finalmente los 6 restantes ostentan el record de todas las ediciones e intentarán su sexta homologación, ellos son; Alexandre Maymó López del C.C. Molins de Rei, Jaime Sanz Ortiz del Biela C.C., Domiciano Luis Vielva Alegre del Pavé Culture Cicliste, Xavier Odena Torrent de L’Agrupació C. Montjuic, Adrià Arriaza López de la S.C.C. Rocafort y Fernando Sendra Cabrera del C.C. Pedreguer de Alicante.

También cabe destacar la participación de dos veteranos; Jaume Asensio Pont  del C.C. Tàrrega de 71 años recién cumplidos una semana antes de la salida, y el más veterano de todos, José Pelegrín Romeo del Club Ciclista Aragonés que con sus 72 años y 5 meses intentará su primera BPB, pero atención, él cuenta con la experiencia de 5 Paris-Brest-Paris y es el participante de esta BPB que más lleva. En este mismo apartado cabe citar la inscripción de Juan Cabré Puig, del Club Ciclista Gracia, que con sus 24 años se convierte en el participante más joven.

La participación de 5 féminas (4,1%) nos acerca a los porcentajes de los países con más tradición cicloturista. De Madrid se ha inscrito Susana Gutiérrez Andradas del Club Ciclowork, a la cual ya saludamos en la Fiesta Randonneur donde recogió su galardón y medalla de la PBP 2015, lo mismo podemos decir de Roser Flavià Piera del Sprint Bike de San Feliu de Llobregat que también consiguió terminar la PBP 2015, también del Sprint Bike tenemos inscrita a Monica Escalé Quintairos, de Barcelona tendremos a Susana Serantes Rico del Génesis Cycling Team AE y de Aragón viene Elena Rey Ezquerra del Club Ciclista Aragonés.

Los Clubes más numerosos son: Peña Ciclista Massamagrell (Valencia) con 8 participantes, Sprint Bike Club Ciclista de Sant Feliu de Llobregat con 7 participantes, Club Ciclista Aragonés de Zaragoza con 6 participantes, Agrupació Ciclista Montjuic (Barcelona) y Unió Ciclista Vic con 5 participantes cada uno, Penya Ciclista Barberá con 4 participantes.

Participarán en esta edición 13 galardonados con el Premio Jussà, y 12 con el Premio Randonneur, tanto el uno como el otro otorgados por Randonneurs Catalunya, de este último destacaría a Antonio Paredes Camargo de la Peña Ciclista El Prado de Ciudad Real y también a Jordi Valls Roig del Club Ciclista Planenc, del Pla de Santa María, los cuales cuentan con 2 Premios Randonneur. También contabilizamos 13 inscritos que poseen el galardón Randonneur 10000, otorgado por el Audax Club Parisien, entre los que destacamos a Francisco Santiago Santamaria de la Peña Ciclista Barberá y otra vez a Jordi Valls Roig, por haber obtenido este galardón por segunda vez.

Felicidades a todos los inscritos, esperamos que disfruteis de la compañía de estos compañeros de viaje, que recibais con una sonrisa al centenar de voluntarios que encontrareis en los controles y por el camino y que el próximo domingo día 29 de mayo podamos compartir vuestra alegría por haber terminado este nuevo reto que os habéis planteado. Pensad también en ser respetuosos con el medio ambiente y no tireis los envases que ya no sirven. Gracias.

Francesc Porta Torras
Randonneurs Catalunya (presidente)
Audax Club Parisien (representante)
Les Randonneurs Mondiaux (socio fundador)

1 comentari:

 1. Hi, Maria!

  Would you help me reaching Francesc Porta Torras (the president of Randonneurs Catalunya) ? Maybe you have his email or blog address?
  I gonna discuss participation in the Super Randonnée Prepirineu
  http://www.rancat.cat/proves-acp/super-randonnee/

  With best wishes,
  Grigory Batalov

  ResponElimina