divendres, 20 de maig del 2016

Control 5. Maçanet de Cabrenys

(En castellano más abajo)

El control 5, al quilòmetre 353,1, està situat a l'Alt Empurdà, concretament al municipi de Maçanet de Cabrenys. La situació geogràfica de Maçanet, envoltat per les muntanyes més altes de l'Empordà, fa d'aquesta població un bon lloc per passar uns dies de descans.
Però en el nostre cas, només podem dedicar unes hores al descans i a Maçanet trobareu el primer punt del recorregut de la BPB amb matalassos i mantes per facilitar-ho.També trobareu la vostra bossa si aquest és el control que heu triat pel trasllat que facilitem.
Gràcies a l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, que posa a la nostra disposició el Centre Cívic del municipi (Carrer Les salines), també podreu gaudir d'un avituallament variat consistent en amanida d'arròs amb enciam i tomàquet, fruita seca, fruita (plàtans, taronges) i begudes (aigua, coca-cola, isotònica).
Aquest control estarà obert des de les 17 h 44 min del dissabte, fins les 5 h 1 min del diumenge.------------------------------------------------------------------------------
El control 5, en el kilómetro 353,1 , está situado en el Alto Empurdà, concretamente en el municipio de Maçanet de Cabrenys. La situación geográfica de Maçanet , rodeado por las montañas más altas del Empordà, hace de esta población un buen lugar para pasar unos días de descanso.

Pero en nuestro caso, sólo podemos dedicar unas horas al descanso y en Maçanet encontrareis el primer punto del recorrido de la BPB con colchones y mantas para facilitarlo.También encontrareis vuestra bolsa si este es el control de elegido para el traslado que facilitamos .

Gracias al Ayuntamiento de Maçanet de Cabrenys, que pone a nuestra disposición el Centro Cívico del municipio ( Calle Les Salines ), también podréis disfrutar de un avituallamiento variado consistente en ensalada de arroz con lechuga y tomate , frutos secos, fruta ( plátanos, naranjas ) y bebidas (agua, coca-cola, isotónica ) .

Este control estará abierto desde las 17 h 44 min del sábado hasta las 5 h 1 min del domingo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada