diumenge, 15 de maig del 2016

Control 2. Castell d’Aro


(En castellano más abajo)

Castell d'Aro és un bonic poble medieval de l’Empurdà, pertanyent al municipi de Castell-Platja d'Aro, declarat com a bé cultural d'interès nacional. Però haureu de deixar per a una altra ocasió la visita que mereix perquè la vostra aturada serà per passar el control 2 de la BPB2016.
Després de 128 km de recorregut trobareu al Centre de BTT situat a l’Avinguda del Carrilet, 32 als amics del  Club Ciclista Platja d'Aro que, a més de segellar el vostre carnet, us oferiran un àpat per a recuperar forces.
L’horari d’aquest control és de 10 h 16 min a 14 h 22 min.
Per a conèixer més sobre aquest poble, consulteu www.platjadaro.com


-----------------------------------------------------

Castell d'Aro es un bonito pueblo medieval del Empurdà, perteneciente al municipio de Castell-Platja d'Aro, que está declarado como bien cultural de interés nacional. Pero tendreis que dejar para otra ocasión la visita que merece porque vuestra parada será para pasar el control 2 de la BPB2016.

Después de 128 km de recorrido encontrareis en el Centro de BTT situado en la Avenida del Ferrocarril, 32 a los amigos del Club Ciclista Playa de Aro que, además de sellaros el carnet de ruta, os ofrecerán una comida para recuperar fuerzas.

El horario de este control es de 10 h 16 min a 14 h 22 min.

Para conocer más sobre este pueblo, consultad
www.platjadaro.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada