dilluns, 23 de maig del 2016

Control 7. Sant Julià de Vilatorta

(En castellano más abajo)


Arribarem a Sant Julià de Vilatorta al quilòmetre 495,8 de la ruta. Aquesta població forma part d'un municipi de la comarca d'Osona, situat entre la Plana de Vic i les Guilleries, a escassos quilòmetres de la ciutat de Vic, capital de la comarca.

La part més alta del terme municipal està poblada per boscos de pins i racons d'una especial bellesa, com el lloc de Sant Llorenç del Munt, Romegats i Puig-l'agulla, mentre que la part plana forma extenses i grans planes de conreu, on es va construir cap a un camp d'aviació l'any 1936.

En el seu Pavelló Esportiu (Avinguda de Sant Llorenç 80) estarà situat al Control 7, que els membres del Club Ciclista Calma Sant Julià tenen l'amabilitat d'organitzar.


Allà trobareu avituallament consistent en amanida d'arròs amb pollastre, fruita seca, fruita i begudes i un punt de descans. També hi serà la vostra bossa si així ho heu demanat.


Aquest control romandrà obert des de les 22 h 30 min de dissabte fins a les 14 h 22 min de diumenge.


Aquí podeu trobar més informació sobre Sant Julià.


-------------------------------------------------------------

Llegaremos a Sant Julià de Vilatorta en el quilómetro 495,8 de la ruta. Esta población forma parte de  un municipio de la comarca de Osona, situado entre la Plana de Vic y las Guillerías, a escasos kilómetros de la ciudad de Vic, capital de la comarca.

La parte más alta del término municipal está poblada por bosques de pinos y rincones de una especial belleza, como el lugar de Sant Llorenç del Munt, Romegats y Puig-l'agulla, mientras que la parte llana forma extensas y grandes llanuras de cultivo, donde se construyó un campo de aviación el año 1936.

En su Pabellón Deportivo (Avenida de Sant Llorenç 80) estará situado el Control 7, que los miembros del Club Ciclista Calma Sant Julià tienen la amabilidad de organizar.

Allí encontrareis un punto de descanso y avituallamiento consistente en ensalada de arroz con pollo, frutos secos, fruta y bebidas. También encontrareis vuestra bolsa si así lo habéis pedido.

Este control permanecerá abierto desde las 22 h 30 min del sábado hasta las 14 h 22 min del domingo.

Aquí podéis encontrar más información sobre Sant Julià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada