dimecres, 18 de maig del 2016

Control 4. Amélie-les-Bains

(En castellano más abajo)

Després de 314,2 km arribem a Amélie-les-Bains, el control més allunyat de Barcelona i el més veterà a la  BPB.

Amélie està situada a la vall del riu Tech, a la confluència amb el riu Mondony, i és una població amb el distintiu "station verte", que garanteix als seus visitants un entorn natural i de relaxació durant qualsevol època de l'any.

A l'Espace Mediterranee situat al Chemin de la Piscine, estarà instal·lat el control 4. Entre les 16 h 26 min del dissabte i les 2 h 28 min del diumenge podreu recuperar forces amb un "repàs française".

Però és el moment de fer una pausa per parlar d'una persona. En Roger André va ser president del Vélo-Club du Vallespir www.velo-club-amelie-les-bains.com i va ser un dels que juntament amb el seu club ha fet possible aquests anys que la BPB passés per França. Malauradament, en Roger ens va deixar l'any passat. Per a retre-li homenatge, la organització de la BPB2016 ha decidit declarar  aquesta edició de la ciclomarató  com a Memorial Roger André. Gràcies a ell i molta gent com ell podeu gaudir de la VI BPB.------------------------------------------------------------------------------

Después de 314,2 km llegamos a Amélie-les-Bains, el control más alejado de Barcelona y el más veterano en la BPB

Amélie está situada en el valle del río Tech, en la confluencia con el río Mondony, y es una población con el distintivo "station verte", que garantiza a sus visitantes un entorno natural y de relajación durante cualquier época del año.

En el Espace Mediterranee situado en Chemin de la Piscine, estará instalado el control 4. Entre las 16 h 26 min del sábado y las 2 h 28 min del domingo podreis recuperar fuerzas con un "repàs française".

Pero es el momento de hacer una pausa para hablar de una persona. Roger André fue presidente del Vélo-Club du Vallespir www.velo-club-amelie-les-bains.com y fue uno de los que junto con su club ha hecho posible estos años que la BPB pasara por Francia. Desafortunadamente, Roger nos dejó el año pasado. Para rendirle homenaje, la organización de la BPB2016 ha decidido declarar esta edición de la ciclomaratón como Memorial Roger André. Gracias a él y mucha gente como él podréis disfrutar de la VI BPB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada