dimarts, 24 de maig del 2016

Make Your Bars

Les barretes Make Your Bars us ajudaran en la BPB2016


Tots els participants d'aquesta BPB2016 tindreu una bona ajuda gràcies a les barretes commemoratives que ens han preparat els nostres amics i patrocinadors Make Your Bars.

A la bossa que podreu recollir divendres o dissabte abans de la sortida trobareu una barreta "before", alta en calories (150 kcal) amb carbohidrats de lenta absorció i moderada en proteïnes. Té una base de civada i completada amb cacauets, llavors de carbassa, dàtils, panses, cafè i xocolata negra.

Al control 3 d'Olot podreu agafar una altra barreta "during", també alta en calories (146 kcal) i una alta dosi de carbohidrats que aporten energia immediata i baixes proteïnes. Té una base de granola amb nous, plàtan, mores, coco i xocolata negra.

I al penúltim control, el 8 de Calders, tindreu una altra barreta "post", més baixa en calories (106 kcal) i un correcte equilibri entre hidrats i proteïnes per recuperar millor a la fase final de l'esforç al ser més lleugera i fresca. Té una base d'amarant i llavors de gira-sol, taronja, poma, vainilla i arrebossat de fruita de la passió.

Esperem que us agradin i us ajudin en el vostre camí d'aquesta BPB2016. Descobreix més a www.makeyourbars.com.

---------------------------------------------------------

Las barritas Make Your Bars os ayudarán en la BPB2016


Todos los participantes de esta BPB2016 tendréis una buena ayuda gracias a las barritas conmemorativas que nos han preparado nuestros amigos y patrocinadores Make Your Bars.


En la bolsa que podréis recoger el viernes o sábado antes de la salida encontraréis una barrita "before", alta en calorías (150 kcal) con carbohidratos de lenta absorción y moderada en proteinas. Tiene una base de avena y está completada con cacahuetes, pipas de calabaza, dátiles, pasas, café y chocolate negro.

En el control 3 de Olot podréis coger otra barrita "during", también alta en calorías (146 kcal) y una alta dosis de carbohidratos que aportan energía inmediata y bajas proteínas. Tiene una base de granola con nueces, plátano, moras, coco y chocolate negro.

Y en el penúltimo control, el 8 de Calders, tendréis otra barrita "post", más baja en calorías (106 kcal) y un correcto equilibrio entre hidratos y proteínas para recuperar mejor en la fase final del esfuerzo al ser más ligera y fresca. Tiene una base de amaranto y pipas de girasol, naranja, manzana, vainilla y rebozado de fruta de la pasión.

Esperamos que os gusten y os ayuden en vuestro camino de esta BPB2016. Descubrid más en www.makeyourbars.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada